Antonia a mers să-şi facă analize de rutină, după ce a simţit o oarecare oboseală, şi a rămas uimită când a aflat că vârsta ei biologică este de 69 de ani! Vedeta a dezvăluit care sunt problemele cu care se confruntă din cauza stilului de viață foarte agitat pe care îl are.

Antonia, diagnostic teribil după ce și-a făcut analizele de rutină. Artista a luat deja ia măsuri pentru a-și revigora organismul, iar primul lucru pe care îl face este să reducă stresul din viața ei.

Antonia, diagnostic teribil după ce și-a făcut analizele de rutină. A fost un adevărat șoc, la doar 33 de ani!

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia pentru OK!Magazine.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a mai spus artista, care încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, să facă mișcare, să mănânce echilibrat și să-și ia doza zilnică de suplimente.

Nimeni n-a crezut asta! La câți ani a câștigat Antonia primii ei bani: Eram copil-model, jumătate aveam voie să cheltui, jumătate îi puneam la ciorap!

Antonia a mai spus că în perioada următoare nu face nuntă cu Alex Velea. „Nu am făcut un plan de nuntă, cred că nici perioada nu e tocmai bună şi nu ne permite planuri atât de avansate”, a mai declarat Antonia.

 

coral