Antonia a ajuns pe mana medicilor. Iubita lui Alex Velea a fost operata de urgenta in urma cu putin timp, iar anuntul a fost facut chiar de celebra cantareta.

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar anual are parte de zeci de concerte unde publicul ii fredoneaza piesele de la inceputul programului sau pana la final. Din pacate pentru un club din Constanta, cei ce au dorit sa o vada pe cunoscuta cantareata nu vor mai avea aceasta sansa deoarece vedeta a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Cunoscuta cantareata a fost operata de urgenta in urma cu doar cateva zile, insa momentan nu se stiu mai multe detalii despre ce s-a intamplat. Ea a anuntat in mod public ca nu va putea sa-si mai onoreze contractul stabilit cu respectivul club de la malul Marii Negre.

“Regret ca nu ma pot intalni cu publicul pe 31 ianuarie, asa cum era stabilit, insa operatia prin care am trecut de curand nu imi permite sa urc pe scena de data aceasta. Sper sa ne vedem curand!”, a spus Antonia, mesajul fiind postat si de pagina clubului.

Cu siguranta pe tot parcursul inteventiei de acum cateva zile, Antonia l-a avut alaturi de ea pe Alex Velea, barbatul cu care are impreuna doi copii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din tara, iar mereu fiecare are cuvinte de lauda unul pentru celalalt.

"Mi se pare ca ne intelegem de la sine, nu ne-a luat mult sa ne invatam unul pe anul. Ne regasim unul intr-altul. Mereu ne aratam afectiune, dar nu suntem sufocanti. Este un tata foarte bun si o sa sustin mereu. Suntem atrasi unul de altul. (…) Ma enerveaza ca Alex are dreptate", a spus Antonia intr-un interviu

coral