Cazul crimelor din Caracal se complica, iar ancheta va fi una de lunga durata, deoarece anchetatorii au gasit nu mai putin de cinci probe ADN, diferite de cele ale lui Gheorghe Dinca si a Alexandrei Macesanu, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de dcnews.ro!

Anchetatorii spun ca au gasit cinci ADN-uri in casa lui Gheorghe Dinca

Asadar, se pare ca Gheorghe Dinca a facut mai multe victime, nu doar pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, pe care Dinca a recunoscut ca le-a ucis. Anchetatorii recunosc, sub protectia anonimatului, ca sunt comparate probele ADN ridicate din casa din Caracal cu ale altor fete disparute.

Anchetatorii vor acum sa afle ce a facut Gheorghe Dinca in ultimele sase luni, iar pentru asta vor fi audiate foarte multe persoane din anturajul sau. “Ancheta va fi lunga. In casa au fost gasite mai multe probe ADN. Doua stim clar ale cui sunt: unul este al lui Gheorghe Dinca iar altul al Alexandrei. Pe langa alte probe, vrem sa vedem cui apartin celelalte cinci probe ADN ridicate”, au declarat anchetatorii pentru sursa mai sus mentionata.

Anchetatorii asteapta rezultatele IML legate de ramasitele din padurea de langa Caracal

IML a stabilit ca ramasitele umane gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei Melencu, in proportie de 99,99%. Familia fetei stabilise inmormantarea Alexandrei, insa s-a razgandit. A cerut o contraexpertiza a analizelor facute de IML. Familia Alexandrei Macesanu a spus ca este dispusa sa plateasca contraexpertiza, insa momentan nu este posibil ca aceasta sa fie facuta, deoarece solicitarea poate fi facuta doar dupa trimiterea in instanta a dosarului.

De asemenea, se asteapta analizele IML si in cazul oaselor gasite intr-o padure de langa Caracal. Ramasitele ar putea apartine Luizei Melencu, desi criminalul a spus ca acolo ar fi fost ”fata din mai”, desi Luiza a disparut in luna aprilie. Gheorghe Dinca a declarat in fata anchetatorilor ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa care le-a incendiat trupurile.

coral