Pompierii de la ISU Gorj au avut parte, cu o zi in urma, de un apel inedit. Au fost chemati sa „linisteasca” un animal in calduri. Povestea halucinanta a fost relatata, marti, pe pagina oficiala de Facebook a institutiei. 

Redam, in continuare, postarea fabuloasa:

“Ieri am primit un apel mai putin obisnuit…

Ca sa animam putin povestea o sa-i dam un titlu si o sa-i spunem «Boul lui Mos Peleus», asta pentru ca actorii principali sunt un bou si un batran caruia noi i-am zis Mos Peleus, tocmai pentru a nu-i da numele real. I-am zis Mos Peleus dupa personajul cu acelasi nume interpretat cu succes de marele actor, targujian de-al nostru, Horatiu Malaele, in serialul Las Fierbinti.

Povestea incepe cam asa:

Dispecerul: Buna ziua! Ati sunat la pompieri! Ce urgenta aveti?

Mos Peleus: Domnule, ma scuzati ca va deranjez, am si eu doua vaci si a venit un bou al… ca nici nu stiu al cui e, mi-a rupt gardul si vine la vacile mele… sa vina domne’ o masina aici!

Dispecerul: Domnule, dumneavoastra sunteti ranit? Va simtiti rau? Aveti o situatie de urgenta? Ceea ce ne-ati spus pana acum nu reprezinta o situatie de urgenta care sa necesite interventia pompierilor!

“Sa-si tina domne’ boul inchis! Ce cauta domne’ la vacile mele?”
Mos Peleus: Domnule, sa vina o masina pe ulita ca mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De trei luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul si noroc ca l-am lasat in pace, ca altfel nu scapam cu viata! Sa veniti aici sa vedeti! Sa-si tina domne’ boul inchis! Ce cauta domne’ la vacile mele?

In ascultarea apelului se aflau si colegii nostri din cadrul IPJ Gorj, iar in ploaia de explicatii ale lui Mos Peleus, colegul politist tot incerca sa intervina si sa obtina datele de care avea nevoie pentru a rezolva situatia.

Cam greu sa-l intrerupi pe Mos Peleus, pentru ca era negru de suparare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum ramane?
Nu stim finalul acestei povesti pentru ca a fost preluat de colegii nostri politisti care, cu siguranta, au facut lumina in acest caz.

“Pompierii nu sting focul de imperechere…”

Apel justificat sau nu?

Cert este ca pompierii nu sting focul de imperechere al animalelor! Noi doar salvam animalele atunci cand este cazul!

Lui Mos Peleus ce sa-i transmitem?

Speram ca stapanul boului sa-i repare gardul, iar cu rusinea vacutelor… vorba aia: «Nu-i dracul atat de negru!» S-a intamplat si la case mai mari! Daca privim partea buna, poate, peste noua luni si ceva, Mos Peleus va avea patru vacute, nu doar doua”. coral