Un sofer de tir a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care doreste sa-si mobilizeze colegii pentru a o gasi pe Alexandra Macesanu. Barbatul ofera si o recompensa oricarei persoane care poate oferi informatii.

„Soferi, haideti sa o gasim pe Alexandra”, a scris Mihai Erdei pe Facebook, precizand ca „ofera recompensa 2000 de euro oricarei persoane care poate sa dea informatii care sa duca la gasirea fetei de 15 ani”.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a lansat o noua ipoteza, declarand ca Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a recunoscut comiterea a doua crime, face parte dintr-un clan care actioneaza in Italia. Cumpanasu este de parere ca Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani arestat in acest caz, a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu doar pentru a-i induce in eroare pe anchetatori.

Oamenii sunt revoltati

Oamenii au inceput sa isi spuna cu voce tare frustrarile si sa se revolte impotriva sistemului politic care numeste „persoane incompetente in functii publice”. „Plang pentru tara mea. Nu am cuvinte. Ce s-a intamplat cu Alexandra e dovada clara ca tara asta e mumificata. Nu stiu daca mai avem vreo sansa si nu vad cum ar putea sa se schimbe lucrurile altfel decat schimband tot. Din temelii”, a declarat, pentru mediafax.ro, Cristina Chirita, una dintre persoanele care au participat la evenimentul comemorativ de la Alexandria. Oamenii au fost nemultumiti si de faptul ca pe toata durata derularii evenimentului muzica vesela a sunat din boxele amplasate de primarie in oras: „Ce e cu muzica asta? Nu e cumva un moment tragic pentru intreaga tara? Nu puteau si ei sa opreasca muzica macar azi? Sau sa o dea mai incet? Vedeti? De asta nu merge nimic in tara asta. Ca nu ne respectam nici mortii”.

Proteste similare au avut loc in mai multe orase precum Iasi, Brasov sau Braila. Zeci de oameni s-au adunat in centrul Iasului, multi cu afise pe care scrie „Si eu sunt Alexandra”. Oamenii au aprins lumanari si au adus flori. „Aceasta tragedie infioratoare este un nod intr-o retea sinistra de distrugere pe care aceasta guvenare o face de mai bine de 2 ani. Nu suntem aparati, traim intr-un stat ale carui structuri sunt complet confiscate de o guvernare semi-analfabeta si profund mafiota”, a declarat o femeie.

coral