Stii deja ca esti frumoasa, iti folosesti toate atuurile pentru a-ti castiga independenta si pentru a obtine tot ce ti-ai propus. Te felicitam! Inseamna ca stii cine esti, ce iti doresti si cum sa ajungi acolo. Asa cum am spus mereu, aspectul este un factor important in domeniul videochatului, iar o femeie care stie sa foloseasca acest lucru in favoarea ei, este deja o invingatoare.

Cu siguranta esti atenta la cum te imbraci, cum te machiezi, cum te coafezi si la ce atitutidine adopti atunci cand interactionezi cu un membru. Ai castigat atentia si aprecierile tuturor prin energia pe care o emani si prin autenticitate. La toate acestea se adauga si incasarile mult visate si astfel consideri ca ai atins deja cel mai inalt punct al carierei tale in chat.

Vrem sa iti oferim si o alta perspectiva, prin care toate beneficiile despre care am vorbit se pot inzeci, fara ca tu sa depui prea mult efort. Desigur, imaginea si prezenta pe site stau la baza reusitei tale, insa, prezenta in Social Media te poate conduce catre un nivel superior al succesului tau ca model.

Probabil te gandesti cum ar putea acest lucru sa iti aduca tie avantaje in plus fata de cele deja existente. Foarte simplu! Un model care se promoveaza si pe platformele sociale, nu doar pe site-ul colaborator, atrage mai multi membri. Pe paginile oficiale Gloria Agency se afla multi urmaritori, majoritatea dintre ei fiind membrii site-ului. Ei sunt prezenti in Social Media pentru ca isi doresc sa vada modelul si in alte ipostaze decat cele de pe site, vor sa se bucure de mai mult content si de a avea acces la acesta si pe alte cai decat cele obisnuite. Te poti folosi de retelele sociale pentru a-i fideliza pe membri si de a te apropia si mai mult de ei.

De asemenea, printre urmaritori se numara chiar si oficialii Jasmin. Fiind prezenta pe Social Media vei deveni astfel mult mai vizibila pentru acestia. Vei primi apreciere din partea acestora, promovare pe site, ceea ce va conduce la mai mult trafic pentru tine.

Vei fi asociata cu imaginea Gloria! Ce inseamna asta? Agentia noastra este una dintre cele mai cunoscute si apreciate agentii colaboratoare ale platformei Jasmin. Acest lucru vine la pachet cu multe beneficii si oportunitati pentru tine. Poti deveni chiar tu imaginea Gloria, de ce nu? Modelul care ajunge in acest punct, este un model de TOP, complet, care profita de toate instrumentele puse la dispozitie de catre agentie.

Vei avea mai multe sanse sa castigi concursurile interne! Dupa cum bine stii, Gloria organizeaza frecvent concursuri menite sa motiveze, ce au ca premii vacante extraordinare, vouchere consistente si multe alte facilitati. Modelele care apar pe Social Media pleaca deja cu un avantaj fata de celelalte, acesta fiind un criteriu important in concursurile organizate.

Cu toate acestea, insa, indiferent pentru oricare dintre variante optezi, ca iti doresti confidentialiate, sau sa fii asumata si sa apari in Social Media, noi iti respectam decizia si ne adaptam la nevoile tale. Pe tot parcursul colaborarii vei avea parte de sustinerea noastra si vom fi alaturi de tine in demersul tau catre succes. Daca vei tine cont totusi de toate sfaturile noastre, fii sigura ca te vei putea bucura pe deplin de tot ceea ce iti ofera acest job!

 

coral