Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca. Au aparut noi informatii potrivit carora, barbatul ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. O romanca stabilita in Italia a facut declaratii despre membrii gruparii care promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo si le obligau sa se prostitueze.

“- In general luau fete din astea fara soti, despartite sau copile din astea mai…
– Din Romania spuneti, nu? Si le aduceau in Italia?
– In general veneau fetele pentru un loc de munca, ca asa le promiteau.
– Si Dinca, asta, facea si el parte din anturaj, adica facea acelasi lucru si el?
– Da, din anturajul lui Mihai (Zamfir, n.r.). Era si ala pe acolo.
– Asta fiind Gheorghe Dinca? Erau prieteni? Lucrau impreuna?
– Da, da, da.
– Prin ce an se intampla?
– 2011 a fost treaba. Fetele cand le vedeau pe persoanele astea fugeau, adica se indepartau, ca e mai bine sa eviti decat… Le batea acolo in mijlocul strazii“, povesteste femeia pentru Digi24.ro.

Dupa anul 2000 Gheorghe Dinca a plecat, impreuna cu sotia si trei baieti, in Italia. Cunoscutii barbatului spun insa ca in strainatate acesta a intrat intr-o relatie intima cu o romanca plecata tot din sudul tarii, iar relatia s-a incheiat brusc cand Gheorghe ar fi fost prins incercand sa abuzeze de fiica femeii. Aceleasi surse sustin ca omul a revenit in Caracal, dupa ce a primit interdictie timp de 5 ani sa mai calce in Italia.

Viorica, femeia care ii gatea lui Gheorghe Dinca: “Mi-a oferit bani ca sa fac dragoste cu el”

Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. Atunci a fugit si nu s-a mai intors in casa criminalului din Caracal. „Am lucrat pentru Gheorghe Dinca timp de trei luni, pentru ca aveam nevoie de bani. M-a intrebat daca sunt de acord sa-i gatesc. I-am gatit dimineata si seara. Era un om bun, era un om calm, era un om linistit, radea, zambea cu noi”, a povestit Viorica Stoian.

Femeia a povestit ca in momentul in care Dinca i-a propus sa intretina relatii sexuale cu el in schimbul banilor a renuntat sa mai munceasa pentru el si ca barbatul nu i-a purtat pica pentru asta, ci, din contra, cand se intalneau pe strada o saluta. „Nu am mai vrut sa merg la el pentru ca s-a facut al dracului…. Mi-a oferit niste bani in schimbul a altceva… propuneri indecente. Atunci am plecat. N-a fost nicio problema sa plec. A venit dupa o saptamana la mine acasa si mi-a spus sa ma intorc sa gatesc, pentru ca avea oameni la lucru. Cand am fost eu la el, ridica gardul, facea curatenie, nu era mizeria care este acum“, mai spune femeia.

coral