Jessica Adams este astrologul care a prezis pandemia de coronavirus, iar acum a vorbit despre momentul în care se va încheia totul cu acest virus care a întors omenirea pe dos. Jessica Adams este un astrolog din Marea Britanie și susține că a prezis pandemia de COVID-19 înainte ca aceasta să-și facă debutul în întreaga lume. Acum, Jessica a oferit informații cu privire la momentul în care se va termina pandemia de coronavirus.

Femeia susține că poate să citească în viitor într-un bol cu apă sau are diverse viziuni și premoniții în care i se arată fragmente din ceea ce urmează să se întâmple.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla.

Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit Jessica, într-o emisiune de televiziune.

Despre finalul pandemiei de coronavirus, Jessica Adams a declarat:

”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul.

coral