În perioada 20-21 august Caravana Imunis va ajunge la Cluj-Napoca, în cadrul căreia vor avea loc diferite activități pentru bolnavii de cancer și aparținătorii lor.

Caravana Imunis este un proiect al Asociației Imunis, prima asociație din România dedicată stilului de viață post-diagnostic al pacienților cu cancer, și ajunge în Cluj-Napoca pe 20 și 21 august.

Pe 20 august va avea loc un workshop de nutriție și gătit, susținut de Patricia Rusu, nutriționistă a Asociației Imunis, coach în nutriție&wellness, specializată în nutriție regenerativă și Cosmina Grigore, patient coach și președintele Asociației Imunis, supraviețuitoare al cancerului de sân de 8 opti, specializată în stil de viață post-diagnostic și creatoarea programelor Imunis pentru pacienți, dar și pentru prevenție.

Workshopul va avea loc la ora 17:00, la Trovantland, în satul Gheorgheni, comuna Feleacu.

25 de locuri gratuite disponibile pentru pacientii oncologici

Inscrieri prin email: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro

Pe 21 august vor avea loc pe lacul Tarnita demonstrații antrenamante dragon boat, caiac și SUP (stand up paddle) ale echipelor Imunis Dragons și Onco Paddle.

Imunis Dragons este prima echipă din România formată exclusiv din supraviețuitoare ale cancerului de sân, lansată în 2020 și acreditată la nivel internațional de International Breast Cancer Paddlers Commission.

Onco Paddle este un program de antrenamente pe apă, creat special pentru pacienții din România cu toate tipurile de cancer, care doresc să folosească sportul ca parte din traseul lor post diagnostic. Onco Paddle cuprinde antrenamente create special pentru pacienți de: dragon boat, caiac, canoe, SUP.

Scopul întâlnirii este de a crea și în Cluj o comunitate de paciente care se antrenează și care se pot alătura Imunis Dragons. Toate antrenamentele Asociatiei Imunis sunt create și conduse de Marian Baban, vicecampion internațional caiac-canoe.

Locatie: Lacul Tarnița la Yachting Club Tarnița https://www.facebook.com/yachtingclubtarnita/

Ora 09:00

50 de locuri disponibile pacientilor si apartinatorilor.

Înscrieri: accesul se face gratuit prin email: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro

 

 

  coral