O tânără din Florești a trecut prin momente înspăimântătoare în momentul în care a observat că este urmărită de o persoană chiar pe strada Eroilor, una dintre cele mai importante artele ale Floreștiului. Toată povestea a fost relatată pe un grup de Facebook, de către o prietenă de-a tinerei.

„Astăzi (n.red joi) în jurul orei 15:40, o prietena de-a mea a fost urmărită de persoana din imagine din stația de pe Eroilor (Aprozar) până în zona Eroilor 378 (zona Outlet, Rombeer). Prietena mea a sesizat că este urmărită când persoana respectiva s-a apropiat de poșeta ei. A strigat la el și a crezut că o va lăsa în pace. El s-a îndepărtat câțiva metri și a continuat sa o urmărească ascuns de după o mașină”, relatează prietena femeii.

În cele din urmă, tânăra a fost nevoită să se refugieze într-un magazin până soțul ei a venit după ea, timp în care bărbatul a tot dat târcoale, așteptând ca femeia să iasă din magazin.

„Prietena mea a încercat sa se întoarcă către strada principala și bărbatul a continuat să se țină după ea. Ea s-a refugiat într-un magazin până a mers soțul cu mașina să o ducă acasă. Bărbatul a tot dat târcoale pe strada Eroilor și în zona magazinului. Bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni negri, geacă cu negru și roșu, glugă neagră. Persoana era slaba, părea euforic”, a completat prietena tinerei.

Femeia urmărită a contactat poliția și urmează să fie identificat bărbatul.

Se pare că bărbatul nu este la primul incident de acest gen, acesta fiind observat de mai mulți floreșteni dând târcoale și urmărind femei.

„Grijă mare pentru femeile care ies afară singure seara. Iar și-a făcut apariția un dubios (aproximativ 1,80, slab, glugă, mască îngălbenită de la atâta purtat, papuci de fotbal în picioare și șosete albe). Când l-am întrebat de sănătate a zis că așteaptă un prieten, apoi a fugit”, a relatat un bărbat.

 

coral