Mămicile din Cluj-Napoca sunt îngrijorate, după ce doi bărbați au încercat să le agreseze copiii sau chiar să îi răpească. Toate poveștile au ieșit la suprafață, după ce un băiat de doar 10 ani a fost răpit în comuna Florești.

O mămică a povestit cum un bărbat a încercat să îi răpească fetița de doar 5 ani, într-un parc din cartierul Gheorgheni. Femeia s-a dus în parc împreună cu fetița ei de 5 ani și băiețelul ei de 8 luni.

Un bărbat, cărunt cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a băgat în seamă cu ea și a început să îi spună cât de norocoasă este că are acești doi copii foarte frumoși.

„A venit la mine, domnul era foarte amabil. A început să îmi spună cât de noroacosă sunt și că acesști copii sunt un dar de la Dumnezeu. Eu am vrut să fiu amabliă și i-am mulțumit. El tot se uita la fetița mea, dar eu nu am observat asta, dar mi-a zis femeia care mai era cu mine că i s-a părut acel domn puțin dubios”, a povestit pentru monitorulcj.ro clujeanca.

Bărbatul a încercat să o ademenească pe fetiță cu o floare

A doua zi, femeia s-a dus în același parc, iar acolo era același om la aceeași oră. Bărbatul stătea într-un colț și se uita la fetița de cinci ani cum se joacă, după care s-a ascuns după un copac și încerca să o ademenească.

În acel moment, femeia s-a speriat foarte tare dar nu a dorit să arate vreo emoție clară pentru a nu se speria fetița ei. Norocul său a fost că fata a conștientizat că ceva nu este în regulă și s-a dus către mama ei.

„M-am speriat foarte tare, dar nu am vrut să arăt nicio emoție pentru că nu am vrut să o speri pe fata mea și nici nu am vrut să oberve domnul respectiv că eu îl văd. Când a strigat-o, am vazut că ea nu se ducea spre el și m-am uitat la ea mai insistent să vină la mine. Fata a venit la mine și am mers acasă”, a povestit femeia.

După ce a publicat această poveste pe un grup de mămici, femeia a mai primit mesaje de la diferite mămici care au spus că au trecut prin experiențe asemănătoare, însă nu era vorba de același bărbat.

O altă mămică din Cluj a povestit experiența prin care a trecut. Un bărbat, cărunt și slabâ (vezi poza) i-a agresat copilul în autobuz. Bărbatul a început să îl atingă pe băiat, chiar dacă autobuzul era plin. Până nu s-a pornit un scandal în autobuz, bărbatul nu s-a oprit.

„Pur și simplu agasează copiii pe autobuz (se bagă în seamă cu ei și încearcă să-i atingă). Pe băiețelul meu nu a vrut să îl fure, pentru că totuși era autobuzul plin. Dar nu se oprea să îl atingă chiar dacă i se atrăgea atenția. Numai când a început un mini scandal în autobuz s-a oprit”, a spus mămica.

Femeia a sunat la poliție, dar i-au spus că trebuie să facă o plângere penală, însă nu are destule dovezi pentru a putea rezolva ceva. Femeia acum încearcă să afle mai multe detalii despre el, contactând chiar și un avocat, însă pentru că nu are dovezi clare, femeia nu poate rezolva această situație din punct de vedere legal. coral