ATP Group anunță extinderea protofoliului cu noi produse în oferta sa comercială curentă: utilajele de construcții și stațiile de betoane Hefton.

În prezent, ATP Group se poziționează ca integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și produselor. Prin noile divizii Utilaje de construcții și Stații de betoane/echipamente pentru construcții, oferta comercială a ATP Group, pentru firmele specializate din România, devine complexă: camioane și betoniere, service și piese de schimb pentru acestea, utilaje de construcții, stații de betoane și echipamente pentru construcții. 

“Ne continuăm proiectele în sensul creșterii continue a afacerii în era globalizării, ne menținem dorința de a mișca lucrurile într-o direcție pozitivă la noi în țară. Succesul de care se bucură produsele ATP Trucks, șantierele tot mai numeroase pe care acestea ajung la muncă, nevoia imperioasă de construcție a infrastructurii în România, ne-au dat încredere să dezvoltăm și mai mult portofoliului de produse necesare construcțiilor”, a declarat Mircea Cirț, Fondatorul ATP Group. 

Hefton este marca sub care ATP Group comercializează în România utilajele de construcții și stațiile de betoane. Furnizorul consacrat la nivel mondial Shantui Construction Machinery produce pentru ATP Group o paletă diversificată de utilaje: buldozere, buldoexcavatoare, autogredere, excavatoare, cilindri compactori, încărcătoare frontale. Mașinile grele ajută la reducerea forței de muncă manuală și a factorilor de risc în șantiere care, de obicei, reprezintă reale probleme și surse de îngrijorare. Utilajele Hefton sunt mai grele, mai proeminente și au capacități de lucru mai mari decât ofertele similare ale celor mai mulți concurenți. Cutia de viteze este mai puternică și mai stabilă deoarece producătorul tinde să folosească versiuni mai mari ale cutiilor de viteze în modele mai mici de utilaje. Producătorul, cu o expunere în mai mult de 150 de țări pe tot globul, este în măsură să adapteze produse și comenzi la cererea ATP Group. 

ATP Group activează din 1995 în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii integrate pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Grupul reunește firmele ATP Automotive – producție și distribuție de piese auto pentru camioane, ATP Motors – dealership auto multibrand, ATP Transit – transport internațional și ATP Trucks Automobile – producător de autovehicule de transport rutier și persoane. Începând cu 2019, Grupul a pus accent pe dezvoltarea segmentului producție auto. Astfel a luat naștere o noua marcă auto  ATP Trucks, iar autobasculantele și autobetonierele Truston 430 CP 8×4, 100% asamblate la Baia Mare, au început să câștige cotă de piață. La acest portofoliu s-au adăgat ulterior cap tractorul Truston 480 CP 4×2, suprastructurile Stamer și autobuzul electric ATP Bus e-UpCity.

“Așa cum am gândit proiectul Truston – un camion foarte robust și simplu de întreținut și manevrat, așa am urmărit criteriile când am ales furnizorul pentru utilaje de construcții: produse simple, dar puternice și performante. Într-o piață în care utilajele tind să arate și să acționeze la fel, un lucru iese în mod clar în evidență din perspectiva producătorului ales: calitatea. 

ATP Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc. Noi am decis și ne-am ales partenerii și furnizorii, a ținut de abilitatea noastră de a înțelege și a face față provocărilor globalizării; de asemenea căutăm să identificăm în continuare parteneri în țară ale căror produse să fie integrate în sistemele noastre de mobilitate. Beneficiile și oportunitățile vin la pachet cu mari provocări și eforturi.

Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă, deja prelungită prin prisma crizei sanitare mondiale, nu ezităm să le ținem piept și dorim să  arătăm că ATP Group poate contribui la crearea de noi locuri de muncă, oferă motivații tinerilor pentru a se califica și a munci în țară, acționează pentru o dezvoltare continuă ancorată la cererea pieței, poate livra soluții optime și la îndemână pentru cei ce construiesc afaceri în România indiferent de complexitatea proiectelor ce trebuie duse la îndeplinire.”, a mai declarat Mircea CIRȚ, Fondatorul ATP Group.

Informații despre caracteristicile tehnice ale noilor produse se pot regăsi pe site: www.hefton.ro Distribuţia Hefton se va realiza prin dealer-ul Grupului, respectiv prin ATP Motors (www.atp-motors.com). Produsele vin cu garanție de până la 24 de luni iar soluțiile de finanțare ce pot fi accesate prin dealerul autorizat susțin achiziții în rate leasing până la 5 ani. De asemenea, se asigură transportul la client.

Despre ATP Group

Din 1995 și până în prezent afacerile ATP Group au cunoscut un trend ascendent și variat având în vedere că la data curentă putem evidenția nu mai puțin de 9 (nouă) linii de business derulate prin 22 de sucursale și 4 dealership-uri auto autorizate: reprezentanțe auto și service Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Man, Ford Trucks, ATP Trucks; divizia Stații de betoane Hefton și echipamente pentru construcții; divizia Utilaje de construcții Hefton; linia de producție și vânzare piese de schimb pentru camioane și semiremorci; vânzare și service ATV și UTV Hisun; service pentru camioane și autobuze; ZF vânzare și service; service tinichigerie și vopsitorie; linia de asamblare camioane și autobuze. Strategia de inovare demarată o dată cu producția primelor produse ale ATP Trucks a consolidat poziția ATP Group pe piața din România. Din punct de vedere al dezvoltării personale, ATP Group oferă locuri de muncă în diverse domenii: comercial, economic-financiar, mecanic şi tehnic, transport şi logistică.   coral