Un apropiat al familiei Sacarin, romanii stabiliti in Statele Unite care au adoptat-o pe Sorina – fetita din Baia de Arama luata cu mascatii de la asistentii maternali – a publicat pe pagina lui de socializare noi fotografii cu fetita alaturi de parintii ei adoptivi.

“Un copil fericit caruia Dumnezeu i-a daruit o familie. Sorina, fetita infiata de familia prietenului meu Gabriel Sacarin si care locuieste in America, la New York, este bine, fericita si plina de speranta, alaturi de familie si de prieteni”, a postat Gabriel Ionescu, un apropiat al familiei Sacarin, pe pagina de socializare.

Sorina sta intr-o casa de un milion de dolari

Viata Sorinei, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de familia Sacarin, s-a schimbat radical. Acum, micuta locuieste intr-o casa superba, care valoreaza un milion de dolari si, practic, isi duce povestea mai departe, iar perspectivele sunt imbucuratoare.

In ceea ce priveste resedinta de domiciliu, parintii adoptivi ai Sorinei figureaza cu adresa in localitatea Roslyn, Nassau County, statul New York. Aici se afla o vila construita in anul 1954. Casa are o suprafata de 262 de metri patrati si – atentie! – este cotata pe site-urile de imobiliare la 1,2 milioane de dolari.

Cum a ajuns Sorina in America

Povestea Sorinei, fetita luata cu mascatii de la familia de asistenti maternali, este emotionanta. Sorina este de etnie roma, acesta fiind – de fapt – motivul pentru care 122 de familii au refuzat sa o adopte pana acum. A fost data spre adoptie inca de cand avea trei ani, numai ca fetita nu a fost adoptata de nimeni.

Stabiliti in SUA, Gabriel si Ramona Sacarin si-au exprimat intentia de a o adopta, iar instanta – dupa un proces de lunga durata – a stabilit ca fetita poate sa mearga in familia lor. Doua familii s-au luptat pentru fetita, de mai bine de sase luni. Sorina a ajuns la sotii Sacarin dupa ce a fost luata cu mascatii din locuinta aflata in Baia de Arama, acolo unde statea cu asistentii maternali.

coral