Alexandrei Maresi, concurenta care a inlacrimat intreaga Romanie este, acum, in pragul disperarii, dupa ce judecatorii au decis sa-i demoleze casa pe care a construit-o pentru familia sa cu banii castigati la „Dansez pentru tine”! Atentie, urmeaza detalii incredibile si documente din dosar.

In 2012, Alexandra Maresi si Daniel Nitoiu si-au incercat norocul in ringul viselor, la “Dansez pentru tine”, dar, din pacate, nu au reusit sa obtina premiul cel mare. Asta nu a demoralizat-o pe blonda, care a tras din greu sa-si implineasca visul. Situatia finanaciara a familiei ei a fost mereu precara, nu au avut niciodata unde sa stea.

Participarea la show-ul difuzat de PRO TV i-a implinit visul

Alexandra Maresi a locuit timp de 12 ani intr-o camaruta alaturi de mama si fratele ei. Nu aveau baie, caldura, se spala in lighean, iar in noptile friguroase se incalzea cu ajutorul unor sticle de apa calda. La un an de la terminarea show-ului, si-a vazut visul cu ochii. A devenit celebra si mai bogata cu 12.500 de euro.

“Dupa participarea la emisiune si cu ajutorul banilor castigati am reusit sa indeplinesc visul familiei mele, acela de a avea o casa si un trai decent”, spunea Alexandra in urma cu cinci ani.

Cu ajutorul banilor castigati la emisiunea de pe PRO TV, dar si a unui imprumut in banca, Alexandra Maresi a reusit sa-si construiasca propriul “palat”. Casa cu etaj nu este tocmai luxoasa, insa este mai mult decat spera vreodata familia fetei. In plus, ex-concurenta avea si propria camera, lucru la care inainte putea doar sa viseze.

Proces cu Primaria Sectorului 6: imobilul ar fi fost construit ilegal!

Din pacate, au reaparut problemele pentru Alexandra Maresi si familia ei in 2017, dupa ce pe masa magistratilor a ajuns un dosar prin care se solicita demolarea imobilului. Actiunea a fost demarata de Primaria Sectorului 6.

“In motivarea cererii, reclamantul a constatat ca sus-numita a executat, fara a detine autorizatie, urmatoarele:

– a desfiintat o camera in suprafata de aproximativ 20 mp, aflata in stare avansata de degradare, si a reconstruit din BCA, grinzi din beton armat, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla;

– a desfiintat anexe gospodaresti in suprafata de aproximativ 30 mp si reconstruit din BCA, grinzi si stalpi din beton armat, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla;

– a executat o constructie cu destinatia de locuinta in suprafata de aproximativ 65 mp, cu regim de inaltime P+M, din BCA, stalpi si grinzi din beton armat, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla.

Reclamantul a mentionat ca lucrarile au fost executate in perioada august-septembrie 2014 –  octombrie 2015, fara a detine autorizatie de construire, dispunandu-se totodata oprirea lucrarilor la stadiul fizic consemnat in actul de control si dezafectarea constructiilor realizate fara autorizatie de construire”, este un pasaj important din dosar.

“Visul ei va fi spulberat, iar familia va ramane pe drumuri!”

Georgescu Camelia, cealalta parte din dosar, nimeni alta decat matusa Alexandrei Maresi, a facut tot posibilul sa stopeze actiunea, sustinand ca demolarea imobilului ar reprezenta o lovitura crunta pentru fosta concurenta de la “Dansez pentru tine”.

„Asa cum a aratat si reclamanta, este adevarat ca pe terenul proprietatea paratei a fost executata o constructie cu destinatia de locuinta, in suprafata de cca 40 mp.., fiind o familie modesta, fara posibilitati financiare si traind decent si cinstit. Imobilul este de 40 mp, ridicat de fiica sa. A fost construit cu banii obtinuti de nepoata (A________ Maresi) la emisiunea «Dansez pentru Tine» din anul 2012, participand la acest concurs motivata de faptul ca nu avea o locuinta, iar parintii sai erau divortati. Cazul nepoatei sale si al fiicei a fost prezentat de PROTV, iar telespectatorii si sponsorii emisiunii au fost alaturi de ele cu acesti bani.

In situatia in care se va dispune demolarea acestei casute, visul nepoatei, pentru care a luptat la acea emisiune, va fi spulberat si familia ei va ramane pe drumuri, fara un adapost„, se arata in documentele de la dosar.

Magistratii au respins apelul

Instanta nu s-a lasat, insa, induplecata. “Obliga parata sa dezafecteze lucrarile executate nelegal, fara a detine autorizatie de construire. Autorizeaza reclamantul, ca in cazul nerespectarii de catre parata a termenului limita stabilit, sa dezafecteze lucrarile, pe cheltuiala paratei”, au stabilit, in prima faza, magistratii Tribunalului Bucuresti.

A urmat apelul formulat de Camelia Georgescu, ruda Alexandrei Maresi, dar degeaba! Instanta l-a respins ca nefondat. Decizia este definitiva! Iar fosta concurenta de la “Dansez pentru tine” isi vede visul spulberat.

Alexandra Maresi, atac de panica: “Tremuram si plangeam!”

Alexandra Maresi trece, astfel, prin clipe teribile. In cadrul unui interviu, ex-participanta la show-ul difuzat de PRO TV dezvaluia ca, dupa un atac de panica, a ajuns internata la spital fara voia ei, iar medicii nu i-au oferit nicio explicatie.

„Au fost zile in care nu mancam, organismul era slabit, tremuram si plangeam mult din cauza problemelor. Ma izolam si cred ca din cauza asta ma simteam asa rau. Am fost internata intr-un spital si nu imi venea sa cred ce se intampla. Mama a vrut sa ma scoata, dar medicul a sustinut sa raman acolo, mi-a facut o fisa de internare, a chemat politia si a iesit scandal. S-au purtat frumos cu mine. La 3 dimineata mi-au adus o vecina de salon care facea in ultimul hal, pana dimineata am trecut printr-un cosmar. Ma rugam sa treaca mai repede orele, simteam ca o iau razna„, spunea frumoasa blonda in urma cu sase ani.

In concluzie, Alexandra Maresi a fost greu incercata de-a lungul vietii. A reusit, totusi, sa-si indeplineasca visul si sa construiasca o casa pentru familia ei. Dupa mai multe luni de proces, magistratii au stabilit insa ca imobilul este construit ilegal si ca trebuie pus la pamant. O lovitura crunta pentru fosta concurenta de la “Dansez pentru tine” si familia ei. coral