Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe două noi drumuri judeţene au fost executate lucrări de marcaje rutiere ce urmăresc asigurarea unei circulaţii în condiţii de deplină siguranţă.

Astfel, pe drumul judeţean 103G (DJ 107L) – Tureni – DN 1 – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni au fost executate lucrări de marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 19,642 kilometri, de la kilometrul 36+830 până la kilometrul 56+472. De asemenea, pe raza localității Tureni au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni bicolore pentru o mai bună vizibilitate.

Pe drumul județean 107L (DN 1) Turda – Săndulești Carieră – Petreștii de Jos au fost executate, de asemenea, marcaje longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector în lungime de 13,2 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 13+200.

În perioada imediat următoare, dar numai în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări, execuţia de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri judeţene unde au fost finalizate lucrările de asfaltare sau acolo unde situația o impune.

coral