Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii Alexandrei a fost preluat in cursul noptii din fata casei sale.

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Barbatul a fost dus la audieri in Craiova, insa momentul cand acesta a fost preluat de politisti a fost unul agitat.

Asta pentru ca sute de localnici furiosi si indignati s-au adunat in fata acsei sale si au huduit pana cand acesta a fost scos din casa sa.

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei

Astfel ca masina politiei a iesit cu mare dificultate din mijlocul multimii furioase, oamenii facand o adevarata revolta, scandand impotriva incompetentei politiei.

La acest protets atmosfera a fost extrem de tensionata, astfel incat un cordon de 30 de jandarmi s-a facut in jurul casei, pentru ca acestia sa nu dea buzna peste principalul suspect.

Protestatarii au avut pancarte pe care scria „Alexandra a sunat, politia nu a actionat”, „Jos coruptii”, „Jos incompetentii”, „Nepasarea voastra ucide vieti”.

Alexandra ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

„Le-a spus ca este legata cu o sarma de picioare, ca a fost violata, ca este sechestrata, ca a fost batuta. Nu stia unde se afla, le-a dat niste indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea.

Iar politia, in ”intelepciunea” lor, credeau ca nu este fata. Va dati seama, la 15 ani sa fii batuta, violata, schingiuita si tu sa iti pui speranta, sa vorbesti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a spus Alexandru Cumpanasu. coral