Cand Joseph Anthony Villasenor, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata intr-un accident de masina, familia sa a fost devastata. Se indrepta spre Baza Fortelor Aeriene Charleston pentru a juca in Liga de Softball a Fortelor Aeriene cand a avut loc tragicul accident. Acum se odihneste la cimitirul Garden Park din Conroe, Texas.

Era o vara secetoasa astfel incat o mare parte din iarba din jurul mormintelor era uscata. Dar intr-o zi, parintii lui Joseph, Rachel si Raymond, au fost intrigati cand au vizitat mormantul fiului lor. Iarba din acest loc de veci era verde, desi pretutindeni iarba era uscata si ingalbenita.

La inceput au crezut ca este un miracol – si asa a fost – dar nu in felul in care au crezut ei.

Pentru a va putea explica, este necesar sa va povestim despre Liz si sotul ei, acum vaduv, Jake Reissig, in varsta de 85 de ani.

Liz s-a stins in 2014, dupa 65 de ani de casnicie. Cuplul a avut o viata fericita, iar Jake mergea la cimitir in fiecare zi pentru a-i ingriji mormantul si pentru a uda iarba, astfel incat locul de veci al lui Liz este vesnic verde.

Intr-o zi, cand Jake isi facea vizita obisnuita la cimitir, a vazut o femeie care era ravasita si plangea cu lacrimi amare langa un mormant. Jake a venit sa vorbeasca cu ea. Aceasta i-a spus ca este acolo sa viziteze mormantul fratelui ei Joseph care a servit tara timp de 16 ani pana sa dispara in accidentul de masina din august 2010.

Dupa conversatie, Jake s-a intors la mormantul sotiei sale, dar nu a putut sa nu se gandeasca la Joseph. Asa ca Jake a decis sa ude iarba din jurul mormantului lui Joseph, asa cum facea si pentru sotia lui, Liz.

Cateva saptamani mai tarziu, parintii lui Joseph au venit la mormantul fiului lor. Ei au fost surprinsi cand au vazut ca iarba era mai verde decat de obicei. Mormantul lumina parca intregul cimitir. La inceput, ei au crezut ca este vorba despre un miracol, un inger il veghea pe Joseph. Dar apoi, au vazut un om udand un alt mormant si si-au dat seama ca ingerul pazitor era de fapt Jake.

Erau atat de emotionati, incat s-au dus sa ii dea lui Jake o imbratisare calduroasa.

  coral