Aurelian Temisan a publicat pe retelle de socializare un mesaj, prin care il ataca subtil pe George burcea, pentru ca nu a fost prezent atunci cand i s-a rupt turta fiicei sale.

Aurelian Temisan il face praf pe George Burcea, printr-un mesaj cu subinteles

Duminica Andreea Balan a sarbatorit in familie pe una dintre fetitele sale. Clara a implinit un an, asa ca nasii i-au rupt turta si i-au pregatit o petrecere superba. Tatal ei a lipsit, iar asta i-a deranjat pe multi. Nasul lui de cununie nu a ezitat sa posteze un mesaj cu subinteles pe Facebook.

Toti cei care il urmaresc pe Temisan cred ca artistul a incercat sa il atace pe finul sau.

”Astazi am rupt turta. Clara, finuta noastra a fost centrul atentiei. Andreea Balan, o mamica fericita, inconjurata de doua minuni proprii, Ella si Clara, dar si de nasele Dora si Monica Davidescu. Eu… singurul barbat… mandru. O atmosfera relaxanta, plina de copii, de dulciuri, jucarii si de iubire”, a scris Aurelian Temisan, pe reteaua de socializare.

George Burcea nu a participat la ruperea turtei fiicei sale pe motiv ca nu a vrut sa apara alaturi de Andreea Balan in spatiul public, un motiv pentru care presa ar fi putut specula ca ei s-au impacat. El nu a luat in considerare faptul ca fetita sa ar fi avut nevoie de prezensa tatalui la o zi atat de importanta, chiar daca este mica si nu intelege exact tot ce se intampla.

George Burcea a fost prinsi de politisti conducand sub influenta unor substante intersize. Acesta a fost oprit de un filtru al politiei rutiere si a fost depistat drogat.

„In jurul orei 10.00, in timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orasul Voluntari, pe sensul catre municipiul Bucuresti, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de politie din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, imprejurare in care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000.

Rezultatul testarii a indicat o valoare pozitiva a Cocaine, motiv pentru care conducatorul auto a fost condus catre o unitate spitaliceasca in vederea recoltarii probelor biologice de sange”, au anuntat procurorii.

coral