In cazul in care detineti un business in domeniul ospitalitatii, fie ca vorbim despre un restaurant, o pizzerie sau o cafenea, cel mai probabil una sau mai multe masini de spalat profesionale nu reprezinta chiar prima investitie la care va puteti gandi, mai ales in contextul economic actual din aceasta industrie.

Totusi, alaturi de echipamentele HoReCa si pentru bucatarii profesionale, cele mentionate anterior isi vor dovedi utilitatea si rentabilitatea atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Citind acest articol in continuare, veti afla care sunt beneficiile unor astfel de echipamente pentru afacerea pe care o conduceti sau gestionati.

1. Albul impecabil. Desi fiecare culoare are diferite nuante si nu putem sa vorbim despre albastru fara sa amintim de cyan sau bleumarin, in cazul albului lucrurile stau diferit. Mai exact, exista o singura "nuanta", iar aceasta este albul impecabil. Un restaurant care se respecta trebuie sa aiba intotdeauna fete de masa nu doar curate, ci perfecte, fara vreun defect vizibil sau vreo cuta, cu atat mai mult cu cat acest aspect este printre primele observate de clienti.

Prima impresie conteaza, poate fi definitorie si cu siguranta nu va doriti ca un client sa paraseasca unitatea dumneavoastra de alimentatie publica inainte sa plaseze o comanda si sa deguste preparatele pe care le pregatiti cu atata migala. Iar singurele care pot garanta un alb impecabil sunt tocmai respectivele masini de spalat profesionale.

2. Productivitate. Intr-o lume aflata in continua miscare, atat la propriu, cat si la figurat, este important ca lucrurile sa fie facute nu doar bine, ci si repede. Iata nu unul, ci doua argumente in favoarea unor masini de spalat profesionale.

Spre deosebire de echipamentele clasice, pe care le gasim in fiecare casa, acestea sunt dotate cu functii mult mai avansate si au o putere mult mai mare, pe masura nevoilor unui restaurant. Astfel, va veti asigura ca evitati orice situatie neprevazuta si sunteti intotdeauna pregatiti sa va intampinati clientii asa cum se cuvine.

3. Functii avansate. Daca alegeti sa achizitionati masini de spalat profesionale de la un furnizor cu o experienta indelungata, asa cum este Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, veti beneficia de echipamente provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Astfel, aveti garantia calitatii, fiabilitatii, a unei durate indelungate de viata, dar si a unui consum de energie electrica relativ redus, prin comparatie cu randamentul.

Masinile de spalat profesionale din oferta furnizorului sus-numit fac parte din Linia 6000 de la Electrolux, fiind concepute pentru cea mai buna experienta de utilizare: au un design ergonomic, sunt dotate cu caracteristici inovatoare, pentru economia de bani si timp, fiind proiectate pentru consumul redus de apa, energie si detergent. Respectivele functii avansate permit spalarea si uscarea unei cantitati mari de rufe intr-un timp scurt, oferind in acelasi timp posibilitatea supravegherii starii de oriunde si a dotarii cu detergent fie in mod automat, fie manual.

Nu in ultimul rand, Fresco Expert va pune la dispozitie montajul, manopera si piese de schimb pentru 12 luni in mod gratuit, in timp ce garantiile extinse sunt disponibile contra cost.

coral