Avocații clujeni nu vor mai avea acces la garderobă, începând de miercuri, 18 martie, și sunt invitați să/și ridice robele în cursul zilei de astăzi, 17 martie. Anunțul a fost făcut de decanul Flavia Maier. 

”Începând cu data de 18 martie 2020 se sistează accesul avocaților la garderobă, motiv pentru care îi rugăm pe cei interesați să-și ridice robele azi, 17 martie 2020.

Atât Consiliul UNBR cât și Casa de Asigurări a Avocaților din România, cu care au avut loc consultări în cursul zilei de azi, se preocupă de găsirea cât mai rapidă a celor mai eficiente soluții pentru a veni în sprijinul avocaților și a-i ajuta să depășească situația de criză. Vom comunica avocaților în timp real toate măsurile ce vor fi luate.

Vă îndemnăm să aduceți la cunoștința Consiliului Baroului Cluj, prin intermediul serviciului de secretariat – la adresa de e-mail contact@baroul-cluj.ro, orice disfuncționalități de natură să perturbe activitatea dvs. în această perioadă.

În funcție de evoluția situației vom gândi și adopta cele mai bune soluții pentru colegii avocați.

Ne confruntăm cu o situație de o gravitate fără precedent, neputând cunoaște la acest moment care vor fi implicațiile acesteia asupra profesiei noastre, însă, cu toate acestea, semnalul pe care trebuie să-l transmitem este acela că existăm și vom exista în continuare ca și corp profesional și vom reuși să depășim acest moment.”, se arată într-un comunicat al Baroului Cluj.

coral