Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, a scris un mesaj emoționant despre creatorul de modă care a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier pe un drum din Constanța.

„27 de ani ne-am iubit, ne-am înjurat, ne-am certat, ne-am bucurat, am râs și am plâns împreună… depresii am avut amândoi, ne prindea dimineața la telefon…o viață de amintiri am strâns cu el… sunt convinsă că râde acum de mine, îmi zicea mereu când îi spuneam că nu-l mai sun niciodată, că o să facă ceva să-l țin minte… Dulapurile mele sunt pline de creațiile lui… cel mai bun designer român a plecat în Săptămâna Luminată. Plâng, v-aș fi scris mai multe, dar nu mai văd de lacrimi… Dumnezeu sa te ierte, odihnește-te în pace, Răzvanu meu!”, a scris Laura Vicol (foto) pe pagina de Facebook.

Părinții și un apropiat al designerului Răzvan Ciobanu au ajuns, marți dimineață, la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul acestuia după ce medicii legiști vor efectua necropsia.

De asemenea, Laura Vicol a mărturisit că trupul neînsuflețit al lui va fi depus la o capelă din București.

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul. Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.

coral