Sâmbătă, 15 august, în Cluj, în parcarea supermarketului Auchan din cartierul Iris, doi agenți de pază s-au luat la bătaie cu un tânăr care îi înjura.

Unul dintre agenţii de pază s-a repezit la un tânăr, aplicându-i lovituri cu tonfa din cauciuc. Câțiva oameni au intervenit și l-au imobilizat pe paznic, dar cel lovit a continuat să înjure, informează Libertatea.

Paznicul care l-a lovit pe tânăr în parcarea de la Auchan, a susținut pe Facebook că „eu am fost chemat de un client în parcarea subterană, pentru că a fost lovit cu capul în gură de către un moldovean”. Paznicul mai susține că tânărul „a început să ne înjure, după care a sărit la bătaie, iar eu nu am putut să stau să mă uit cum sare la omul meu să îl lovească și de acolo a început tot circul”.

Reprezentanții poliției au informat că în cauză a fost întocmit un dosar penal și s-a aplicat „o sancțiune”.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 la data de 15 august a.c., in jurul orei 19.00. În urma verificărilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune conform Legii 61/1991R”.

coral