O mămică din Cluj a povestit coșmarul prin care a trecut la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unde a fost nevoită să aștepte 7 ore la coadă, afară, cu copilul bolnav.

„La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca știe cineva dacă mai există șefi, manageri, coordonatori?

Dar domnii de la Consiliul Judetean Cluj – Alin Tișe , Vákár István știu cumva in ce condiții de c**** consulta medicii de la UPU Copii? Știu oare că părinții stau ore întregi afară, cu copii bolnavi în brațe si așteaptă să li se facă… triajul? Apoi se mută la altă coadă, unde mai așteaptă 2, 3, 4, 5 ore și se uită disperați dupa o doamnă asistentă, care iese la interval de 30, 40, 60 min și strigă câte un nume de pe o fișă?

Ah, cred ca domnii nu știu, că sunt ocupați să trimită zilnic niște comunicate de presă triste, ca să își justifice salariile, existența în funcții publice și importanța auto impusă.

Și în timp ce în rapoarte oficiale Spitalul de Copii are bifate rubrici de “foarte bine”, în #Cluj centru medical, universitar, cultural etc etc, niște zeci de părinți stau fix acum in curtea spitalului de copii, singurul loc unde durerea copiilor ar putea fi luată, cumva. Dar după 5, 6, 7 ore de așteptare.

Și să nu uit: camerele de gardă de la Pediatrie 2 și 3 sunt închise. De ce? Doamna infirmieră care iese să strige numele pacienților nu știe (logic că nu, nici nu e treaba ei). Dar e drăguță și spune că toți copiii “de aici vor fi văzuți în noaptea asta”, a scris clujeanca pe Facebook.

coral