O femeie din Iaşi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce, fără milă, a bătut şi tâlhărit un om al străzi aflat în scaun cu rotile. 

Incidentul ar fi avut loc în ultima zi din luna mai. Femeia în vârstă de 34 de ani s-ar fi năpustit supra bărbatului aflat în scaun cu rotile, l-ar fi bătut, apoi ar fi furat de la acesta 140 de lei, bani pe care îi strânsese din cerşit

Ce spun poliţiştii

"Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie, de 34 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 31 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin exercitarea de acte de violență, aceasta i-ar fi sustras 140 de lei unui bărbat. La data de 7 iunie a.c., femeia bănuită de comiterea faptei a fost condusă la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. La data de 8 iunie a.c., femeia reținută va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările sunt continuate", au transmis poliţiştii ieşeni.

coral