Uneori lumea poate fi un loc rece, serios și plin de stres. Tocmai de aceea poate fi o atât de mare ușurare să citim o poveste amuzantă și să râdem singuri cu voce tare.

Nu știu dacă ați mai auzit povestea asta până acum, dar atunci când am citit-o, am râs sănătos, de aceea am vrut să v-o arăt și vouă, așa că am tradus-o.

Începe destul de inocent, două femei în vârstă stau afară, în grădina unui azil, Mary și Susan se bucurau de cafea și o țigară de dimineață, singurele vicii pe care și le mai permiteau.

Vorbeau și se bucurau de soare când, brusc, a început să plouă. Câteva secunde mai târziu ploua cu găleata, dar una dintre aceste doamne și-a deschis foarte calmă geanta și a început să caute prin ea. Mary a scos ușor un prezervativ din poșetă, i-a tăiat capătul, și a reînceput să fumeze, fără să pară a avea vreo grijă.

Susan s-a uitat la ea surprinsă și a întrebat: ,,Ce e aia?”

Mary a răspuns: ,,Un prezervativ, desigur. Așa țigara mea nu se mai udă.”

Susan a exclamat: ,,Ce ingenios! Dar de unde ai luat prezervativul?”

Mary a răspuns: ,,Aa, acum se pot obține foarte ușor de la orice farmacie”.

În ziua următoare, Susan a mers (cu greu) până la prima mare farmacie locală, a început să se uite, dar nu a găsit ce căuta, așa că a mers la casier și a anunțat că dorește o cutie cu 12 prezervative.

Tânărul casier părea foarte surprins auzind asta de la o femeie de 81 de ani. Un pic rușinat, s-a bâlbâit: ,,Bi-bine doamnă. De care preferați?”

Susan a ridicat din umeri și a răspuns: ,,Fiule, nu contează, numai să se potrivească pe o cămilă”. (n.r.: în engleză marca de țigări ,,Camel” se traduce prin ,,cămilă”).

Farmacistul a leșinat. coral