O bancă românească vine în sprijinul clienților săi pentru a combate inflația și lansează un serviciu avantajos. Depozitul pe 5 ani are o dobândă record, iar cei care vor să pună bani deoparte pot primi o sumă frumoasă, sub formă de dobândă. Ce trebuie să știe cei care decid să își facă un depozit de economii și ce au transmis reprezentanții băncii.

O bancă din România a lansat o ofertă tentantă pentru clienți

În timp ce inflația și creșterea prețurilor au făcut ca puterea de cumpărare a românilor să scadă și din ce în ce mai puțini oameni să aibă bani de pus deoparte, o bancă din România vine cu o ofertă de nerefuzat pentru cei care se gândesc să își deschidă un depozit.

Românii care își vor depune economiile la TBI Bank, pe o perioadă de 5 ani, vor primi o dobândă record de 10% pentru suma depusă. Mai mult, banca și-a actualizat toate dobânzile la depozite, astfel că și aceia care preferă scadențe pe termen mediu și scurt pot profita de oferte.

„Dobânda record oferită pentru noua scadență și actualizarea dobânzilor la depozitele existente reprezintă încă o acțiune menită să susțină promisiunea TBI Bank față de clienți de a fi cel mai bun loc pentru economiile lor. TBI Bank oferă acum scadențe între 1 și 60 de luni, cu unele dintre cele mai bune dobânzi din piață, începând cu 5% pentru depozitul pe o lună, 8% pentru cel pe 12 luni, 8,75% pentru cel pe 24 de luni și 9,50% pentru cel pe 48 de luni.”, au transmis reprezentanții băncii, prin intermediul unui comunicat.

La rândul său, Lukas Tursa, SVP Funding la TBI Bank a afirmat că:

„În condițiile în care BNR se așteaptă ca inflația să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienților noștri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflației și pentru a obține un randament real, pozitiv și previzibil pentru banii lor”.

coral