A fost evenimentul cinematografic al inceputului de an in Romania! Premiera Super-comediei ”Oh, Ramona!” a avut loc, joi, la Cinema PRO, de la ora 19:30 chiar de ”Ziua indragostitilor”.

Rand pe rand, vedetele si-au facut aparitia la premiera celei mai asteptate comedii romanesti. Nelipsiti de la marele eveniment au fost si Lavinia Parva cu Stefan Banica Jr. Cei doi erau imbracati casual, artistul optand pentru o tinuta all black, iar sotia lui insarcinata a ales sa poarte tot culori inchise cu un poncho bej deasupra.

In momentul in care au ajuns in sala, Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva au mers glont catre zona VIP. Acolo insa au dat nas in nas cu bodyguardul care nu i-a lasat sa-si ”revendice” presupusele locuri. Stupefiati de situatia in care au fost pusi, Stefan Banica Jr. si sotia sa au stat la discutii cu bodyguardul incercand sa rezolve ”mica problema”.

Ei bine, dupa ce agentul de securitate le-a explicat celor doi soti ca locurile din zona VIP sunt rezervate pentru alte persoane, Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva s-au conformat si au ocupat alte scaune din sala.

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva s-au casatorit in secret

Stefan Banica Jr. s-a casatorit in secret cu iubita lui, Lavinia Parva, iar informatia a facut ocolul internetului, in septembrie 2017. Nu au existat insa detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru ca evenimentul s-a petrecut departe de ochii curiosilor, in Bulgaria!

Nici prietenii apropiati nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemati la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus ca artistul isi va sarbatori ziua de nastere in avans, printr-o petrecere. Numai ca primele semne de intrebare au aparut la acel moment, pentru ca Stefan este nascut pe 18 octombrie.

Chiar si asa, invitatii s-au trezit in fata faptului implinit, adica la nunta lui Stefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reusita, mai ales ca invitatii au fost cu atentie selectati pentru evenimentul care s-a vrut intim si… secret!

coral