Un bărbat de 69 de ani din comuna Verbiţa, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, el fiind acuzat de procurorii DIICOT că a întreţinut relaţii sexuale cu două surori de 14 şi 16 ani, cu ultima având şi un copil.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Craiova, un bărbat de 69 de ani, din Verbiţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul respectiv ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, în vârstă de 14 şi 16 ani, ambele din comuna Verbiţa.

 

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Dolj. 

coral