Un barbat din Breaza a mers cu sotia la magazin. A primit ceva la care nu se astepta: amenda de 2.000 lei.
Barbat din Breaza a mers cu sotia la magazin si a primit amenda de 2.000 lei

In Breaza, Prahova, un barbat a mers cu sotia la magazin pentru a cumpara paine, iar politistii locali i-au amendat deoarece sotia nu avea declaratia semnata.

Acum cateva zile in Breaza, barbatul a plecat cu sotia la magazin sa cumpere paine. Sotia si-a scris declaratia fara sa o semneze. Daca ne-am astepta ca acesta sa accepte greseala sau sa o conteste in instanta, de fapt barbatul a filmat politistii. Dupa ce i-a filmat si fotografiat a postat pe Facebook intreaga intamplare. I-a numit „jalnici, complexati si razbunatori.”
Jalnici, complexati si razbunatori

    „Astazi Politia Locala Breaza mi-a demonstrat ca sunt demni de lipsa de respect, jalnici, complexati si razbunatori. Am fost „agatat” stand la rand in piata la paine; moment in care doamna politist, mi-a solicitat declaratia.

    Am intrat am cumparat 5 paini pentru ca suntem 5 acasa si la iesire a venit cu mine 10 metri la masina sa vada declaratia. De aici lucrurile au capatat o turnura jalnica, de bravada politieneasca ce s-a finalizat cu 2000 RON amenda deoarece sotia mea nu semnase declaratia ei.

    A se observa ca politistul care a venit in ajutorul colegei pentru a ne face morala, „lupul moralist”, pe nume Agent **** Marius avea, sau mai bine zis nu avea:

    1. Cea mai mica urma de respect fata de uniforma pe care o purta .

    2. Avea o masca confectionata artizanal dintr-o panza rara.

    3. Nu avea manusi si cu mainile goale, a luat actele si declaratia sotiei pentru a le fotografia si intocmi procesul verbal.

    4. In acelasi timp avea si cartea de identitate a unei alte persoane in mana.

    5. Persoana care se vede in imagine a venit impreuna cu agentul de politie locala, si desi i-am rugat sa stea la distanta au refuzat.

    6. Cand agentul **** Marius a fost intrebat de ce nu are manusi acesta a devenit arogant si zeflemitor si mi-a comunicat ca ne va da amenda pentru ca asa vrea el si pentru ca mi-am permis sa il filmez si sa pun intrebari.

    ACEASTA ESTE POLITIA ROMANA! Acestia sunt oamenii, care lipsiti de caracter cauta „nod in papura” in aceste zile. In loc sa fie alaturi de noi. In aceste zile, ma rog pentru domnului **** Marius, pentru ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca fata catre el si sa-l faca mai bun, mai concesiv, mai uman”, a fost postarea barbatului pe Facebook. coral