Baschetbalistul Adrian Blidaru a devenit tatic in mare secret! Nicole, partenera lui de viata, a nascut chiar in ziua de Craciun, astfel ca, incepand cu acest an… vietile lor au capatat un alt sens. Iar sarbatoarea Nasterii Mantuitorului va avea dubla semnificatie in familia lor.  Fostul concurent al emisiunii “Exatlon” a dezvaluit intr-un interviu ce nume a ales impreuna cu iubita lui pentru micuta lor minune.

Adrian Blidaru a devenit tatic in mare secret

Nicole si Adrian Blidaru au devenit parinti de fetita, iar aceasta a luat primul 10 din viata sa in sala de nasteri. Totul a decurs normal, iar fericitii parinti si-au adus mica printesa acasa. Numele pe care i l-au ales este unul special. Faimosul de la “Exatlon” a marturisit ca se va implica mult in cresterea fiicei sale si o va ajuta pe iubita lui.

“Alma Maria a venit in viata noastra si ma bucur enorm ca atat ea, cat si mama ei, sunt sanatoase, au trecut cu bine prin nasterea naturala. Totul este minunat acum si, chiar daca nu imi vad capul de treaba, am grija sa petrec cat mai mult timp posibil alaturi de cele doua fete ale mele. Este o mare bucurie si, ceea ce conteaza cel mai mult, totul decurge perfect”, a declarat Adrian Blidaru, relateaza stirilekanald.ro.
Adrian Blidaru, jucator in nationala Romaniei de Baschet

Adrian Blidaru este jucator profesionist de baschet, a reprezentat echipa nationala a Romaniei la calificarea Eurobaschet din 2015. A activat in cei 25 de ani de cariera sportiva la mai multe cluburi precum CSS Constanta, Farul Constanta, CSU Cuadripol Brasov, Asesoft Ploiesti, CS Otopeni, Targu Mures, Steaua Bucuresti, BCM Pitesti. Are in palmares 6 titluri de campion national, 5 cupe ale Romaniei si e castigator al FIBA Europe Cup.

“Referitor la Exatlon, nu am planuit nimic dar, ca un facut, cu o luna inainte de a afla ca o sa particip, am inceput sa ma antrenez, atat in sala, cat si afara, si sa am un regim de viata sanatos. Intru in concurs cu gandul de a iesi cat mai tarziu, chiar ultimul! (…). Sunt nascut sa fiu lider, pe langa acest aspect, eu am fost playmaker in baschet, asta inseamna sa ii pui in valoare pe ceilalti, dar si sa dai ultima lovitura, pasa decisiva, si cred ca asta voi face. Imi voi ajuta colegii, dar ultima lovitura vreau sa o dau eu”, a spus Adrian Blidaru cand a intrat in echipa Faimosilor de la “Exatlon”.

coral