Ioan Aurel Pop, rectorul UBB și președintele Academiei Române, pare susținut de mai multe personalități pentru a candida pentru funcția de președinte al României, la alegerile care vor avea loc în acest an.

Controversatul om de afaceri Gigi Becali, finațatorul FCSB, arată că l-ar susține inclusiv financiar pe Ioan Aurel Pop dacă acesta se va decide să candideze, fiind dispus să contribuie cu milioane la campania acestuia. 

"Ioan Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte…Dacă face partid şi să spunem "ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu", cei care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine sa dai, nu jignim, (cruci peste cruci), dar coardele lor să conducă România? Suntem in zi sfanta dar nu putem să suportăm nici noi aşa…de Iohannis nu vorbesc…eu nu l-aş susţine, eu susţin…eu n-am treabă cu el, nu se compară cu Băsescu, dar eu pot să ajut, milostenia se face şi la om rău. dar eu nu susţin în fruntea ţării mele decât pe cel care e cu mine în mădularele lui Hristos, adică numai conducător ortodox. Zici ca este cuminte, el care e înaltă credinţă, mai bun decât cel care a fost cu mine în credinţă, dar cu vorba, degeaba dacă e credinţă doar cu vorba şi nu cu inima…cu gura mă binecuvântează şi cu inima mă duşmănesc, aşa că mai bun ăsta…e cuminte, nu face răutăţi.", a declarat Gigi Becali într-un interviu de Crăciun pentru RTV.

coral