Creatina este o moleculă produsă în mod natural de corpul uman. Atunci când se administrează suplimente pe bază de creatină, s-au observat rezultate excelente în ceeea ce privește creșterea și definirea musculară. În plus, creatina îmbunătățește forța musculară și rezistența în timpul antrenamentelor.

Creatina poate  determina creșterea conținutului de apă din  celulele  musculare, ceea ce determină umflarea ușoară a celulelor musculare și declansarea  semnalelor  de  creștere în masa musculară. Un alt avantaj oferit de suplimentele pe bază de creatină este creșterea nivelurilor hormonilor implicați în creșterea musculară, cum ar fi IGF-1.

Dacă ești în căutarea unui supliment alimentar pe bază de creatină care să te ajute să maximizezi rezultatele obținute la sală, poți încerca BASIC Creatina Monohidrat de la NutriversumAcest supliment ce conține 100% monohidrat creatină pură sub formă micronizată crește performanța fizică în timpul exercițiilor scurte, repetate, de intensitate ridicată. (Efectul benefic este obținut prin asigurarea unui aport zilnic de 3 grame de creatină.)

Creatine HCLeste un supliment special conceput pentru culturiștii și sportivii de performanță. Creatina HCL este formată din clorhidrat de creatină de înaltă calitate, având o formulă deosebit de eficientă. Creatine HCL sporește viteza și îmbunătățește performanța fizică, în special în cazul antrenamentelor și exercițiilor intense, de scurtă durată. De asemenea, formula este potrivită pentru sportivii de rezistență, aflați în fazele de construcție musculară.

Creatine Rush – este un supliment alimentar pe bază de creatină special conceput pentru sportivi. Pulberea este hidrosolubilă și conține creatină monohidrat, beta-hidroxi-β-metilbutirat de calciu, clorhidrat de betaină și beta-alanină și îndulcitor.

Suplimentele cu creatină sunt recomandate în special celor care își doresc să crească masa și forța musculară, celor ce caută o sursă suplimentară de energie și celor ce au adoptat un stil de viață vegan și pot avea carențe de creatină.

Dacă îți dorești pur și simplu să încerci un produs natural care îmbunătățește performanțele la sală, comandă cu încredere produsele Fit4Pro, suplimente populare folosite de zeci de ani de body builderi pentru construcția corpului. coral