Bianca Dragusanu nu mai induraconditiile grele de la "Asia Express". Ea s-a vaitat ca este la limita rabdarii, iar momentul in care s-a plans poate fi vazut la episodul din aceasta seara.

Misiunile prin care au trecut pana in acest moment le-au testat limitele la maximum, iar imprevizibilul cursei i-a facut pe multi dintre concurenti sa clacheze. Fara transport asigurat, cazare si mancare, cu doar un dolar pe zi, vedetele incep sa constientizeze ca situatiile extreme nu se vor opri curand in Asia Express.

„In fiecare zi suntem mai obositi, mai infometati, mai murdari. Psihic nu stiu daca o mai duc mult, iar fizic nu ma mai tin picioarele”, a afirmat Bianca Dragusanu.

Castigatorii merg cu trenul

Cursa care poate fi vazuta in seara asta va incepe in gara din Kandy, fosta capitala a Sri Lankai. Startul cursei va depinde de bagajul de cunostinte dobandit de cele opt echipe ramase in cursa, iar intrebarile cheie puse de Gina Pistol nu vor fi decat un scurt test de cultura generala.

Miza este una imensa: opt bilete de tren pentru patru echipe care reusesc sa fie cat mai aproape de raspunsul corect. Castigatorii vor parcurge o parte din cursa cu trenul, iar asta le va oferi un avans substantial in fata celorlalte echipe care vor fi nevoite sa faca autostopul.

Presiunea este si mai mare, caci doar primele doua echipe ajunse la punctul de control vor participa la proba Amuletei, ce pune in joc un avantaj important pentru a ajunge mai repede la imunitate.

coral