Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy aparitii de la petrecerea revistei VIVA 2019 alaturi de Anamaria Prodan, Daniela Gyorfi si Ana Baniciu. Fosta prezentatoare TV a pasit pe covorul rosu intr-una dintre creatiile realizate chiar in atelierul ei de croitorie si nu a venit singura, ci insotita de cel mai important barbat din viata sa.

Bianca Dragusanu, aparitie mega-sexy la petrecerea VIVA 2019

Mandra de trupul ei de zeita, Bianca Dragusanu si-a pregatit o rochie cu o croiala sexy si provocatoare, care sa ii scoata in evidenta trupul fara imperfectiuni. Mai mult, tinuta divei a fost mulata si transparenta in unele zone. Ea a venit la brat cu partenerul sau de viata, Alex Bodi, cu care s-a impacat de curand pentru a treia oara. Cei doi indragostiti au venit cu o masina de jumatate de milion de euro si au ajuns la petrecerea VIVA! dupa ora 21:00.

Fosta prezentatoare si iubitul ei s-au asortat, excentricul afacerist optand pentru un costum negru, camasa neagra si pantofi negri. Bianca Dragusanu si-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei mari, care aveau pietre pretioase. “ @biancadragusanufashion @vivaromania #vivaromania #black #vivaparty2019 #strong #sexy #mydresses #diva #divainthehouse #redcarpet #style) ”, a scris Bianca Dragusanu pe pagina ei oficiala de Facebook, unde a postat o poza pe care a facut-o la scurt timp dupa ce a coborat din bolidul de lux al lui Alex Bodi.

Bianca Dragusanu, cadou de 200.000 de euro pentru Alex Bodi

In cadrul unui interviu acordat seara trecuta, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au vorbit despre stadiul relatiei lor, vacante si cadouri… Diva i-a daruit partenerului ei de viata un ceas in valoare de aproape 200.000 de euro.

“Suntem foarte bine. Curand, da (n.r.: vacanta). Ea inca nu stie. Mereu e spontan. Nu sunt pacate”, a declarat Alex Bodi.

“Sunt pacate. Din pacate, sunt si pacate. Pana la un anumit punct cred ca da (n.r. le iarta). Sper sa nu depaseasca limita. A inceput sa o cunoasca. (…). Cel mai pretios lucru? Acest ceas (n.r.: arata mana lui Bodi). Aproape 200.000 de euro”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea. coral