Bianca Dragusanu a publicat o fotografie in care apare alaturi de fiica ei, iar fanii nu au putut sa nu-l aduca in discutie si pe tatal micutei, Victor Slav.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul romanesc. Desi relatia lor a trecut si prin momente dificile, ei au facut impreuna o fetita pe care o iubesc ca pe ochii din cap si cu care se mandresc pe retelele de socializare cat de des au ocazia.

Bianca Dragusanu a publicat si ea recent o imagine in care apare alaturi de micuta Sofia Natalia. Fotografia cu cele doua a strans in scurt timp aproape 15.000 de aprecieri din partea fanilor si unii dintre ei nu s-au sfiit sa-i spuna ca ar fi trebuit sa formeze inca un cuplu cu Victor. „Pacat ca Victor nu mai este langa voi. El a fost sufletul tau pereche”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit diva.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au ramas prieteni dupa despartire

Despartirea dintre Bianca Draguanu si Victor Slav a fost una foarte diferita de cele mai multe din showbiz. Daca ales vedete au ales sa-si denigreze partenerul dupa ce si-au spus adio, ei au evitat sa dea foarte multe detalii legate de ce s-a intamplat intre ei. Mai mult, ei au ramas prieteni de dragul fetitei pe care o cresc impreuna si recent chiar au aparut la Vulturii de noapte impreuna.

 

coral