Au dat masinile de lux pe mijloace de transport care de care mai ciudate. Vedetele din Asia Express, reality-show ce revine la Antena 1 duminica, 10 februarie, de la ora 20.00, au renuntat la orice fel de pretentii si au acceptat sa circule cu orice le-a iesit in cale, numai pentru a ajunge la destinatie. Cursa de pe Drumul Elefantului a fost mult mai complicata decat se asteptau, iar surprizele au fost pe masura.

Asa a ajuns Bianca Dragusanu sa mearga intr-o remorca plina cu nuci de cocos sau prin ploaie, intr-o remorca descoperita. “Ultima oara am mers cu un Bentley”, declara ea in timp ce isi cauta un loc printre nucile de cocos. Jojo si Paul Ipate s-au confruntat si ei cu o situatie mai putin obisnuita, atunci cand au descoperit ca masina care a acceptat sa ii duca era plina cu condamnati, care aveau catusele la maini. Transportul in comun din Sri Lanka si India a fost deseori folosit de vedetele din Asia Express, chiar daca conditiile in care se circula sunt departe de standardele lor: aglomeratie de neimaginat, fara aer conditionat, intr-o caldura infernala.

Autostopul in Sri Lanka si India s-a dovedit a fi o sarcina foarte dificila, cu care toate cele 9 perechi de vedete au trebuit sa se confrunte. Sa gasesti o masina care sa fie dispusa sa te ia fara niciun ban, a fost fara doar si poate una dintre cele mai complicate misiuni. “La un moment dat am mers cu o masinã de tuns iarba. Chiar daca suna ciudat, cand esti in cursa, te folosesti de orice mijloc de transport ca sa inaintezi fie si cateva sute de metri. Toata nebunia asta e parte din frumusetea concursului”, povesteste Serban Copot. “Am mers la un moment dat cu o camioneta un fel de tuk-tuk mai mare. Stateam chiar pe margine si la fiecare groapa sau denivelare existau mari sanse sa cadem”, au povestit Ruby si iubitul ei, Robert.

coral