Povestea de dragoste dintre Raluca Silea si Victor Slav s-a sfarsit aproape la fel de repede precum a inceput, desi multi dintre prietenii amandurora ii vedeau impreuna pentru totdeauna. Destinul face ca si Bianca Dragusanu sa treaca in prezent peste despartirea de partenerul ei, iar intr-o declaratie data de curand, ea a vorbit si despre Victor Slav. Vedeta si fostul ei sot au o fetita impreuna.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au pus punct relatiei lor in urma cu aproape un an si au stabilit sa ramana prieteni de dragul fiicei pe care o au. Astfel, la fel ca in trecut, si acum… la doar trei zile dupa ce s-a aflat de despartirea de  Alex Bodi, fosta prezentatoare a vorbit din nou despre Victor Slav. Cum altfel decat cu cuvinte foarte frumoase. “Este o persoana minunata, este tatal copilulului meu, nimeni si nimic nu poate schimba acest lucru. Voi ramane, intotdeauna prietena cu el”, a spus Bianca Dragusanu, relateaza wowbiz.ro.

Nu doar Bianca Dragusanu vorbeste frumos despre fostul sot! Si Victor Slav are doar cuvinte de lauda la adresa mamei fiicei sale.

“Slav face nota discordanta printre barbatii prezentului. Multi dintre asa-zisii domni nu se feresc sa vorbeasca urat despre fostele iubite sau sotii. Le denigreaza in fel si chip. De la Victor nu o sa auzi insa niciodata vreun cuvant urat despre Bianca. Spune ca este o femeie cu multe calitati si o mama responsabila. Evita sa discute despre relatiile fostei lui sotii, iar daca cineva insista pe subiectul acesta, spune ca viata amoroasa a Biancai nu este treaba lui”, a spus o sursa din anturajul prezentatorului de la Kanal D.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

coral