Bianca Dragusanu a avut o prima reactie, dupa ce s-a aflat ca Alex Bodi a batut. Blondina a decis sa puna punct relatiei si nu are de gand sa se mai intoarca la Bodi, recunoscand asta si pe retelele de socializare, atunci cand a fost intrebata de prietenii virtuali.

„Te-ai despartit de …?”, a fost intrebata Bianca, la care ea a raspuns: „Da! In viata mea raman doar oamenii care merita”, semn ca nu a ramas prietena cu fostul ei iubit.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, Bianca si Victor au divortat. Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

coral