Bianca Dragusanu a reactionat pe retelele de socializare, dupa ce a aparut vestea ca Victor Slav si-a prezentat noua iubita parintilor. Blondina pare ca nu este deloc afectata de gestul facut de tatal fetitei sale, s-a pozat in masina si a postat imaginea pe Internet, fiind extrem de suparata, din cauza faptului ca, desi petrece foarte mult timp la solar, nu reuseste sa obtina bronzul pe care si-l doreste.

“Gata! M-am enervat si ofticat! Ma duc sa dorm in solar! Da…efectiv nu se poate asa ceva… unii stau la soare 2 ore si se fac tuci, altii se chinuie degeaba. No…. asa ca m-am enervat cum ar zice ardeleanu’ meu”, a scris Bianca pe retelele de socializare.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, la un pas sa fie arestati in Dubai

egulile sunt foarte stricte in lumea araba, iar cine uita asta este ”taxat” imediat de oamenii legii. Nici turistii nu fac exceptie de la regula, iar Bianca Dragusanu si Alex Bodi au luat ”contact” cu partea ”rigida” a vietii din Dubai.

Bianca si Bodi s-au sarutat pasional, iar blonda chiar s-a urcat in bratele milionarului, tinandu-l strans de gat. Astfel de scene, insa, sunt interzise in Dubai. Bianca si Bodi si-au asumat un mare risc, sarutul si gesturile de afectiune in public fiind interzise in Dubai. Cei doi ar fi putut chiar sa fie arestati pentru incalcarea legii, insa totul s-a terminat cu bine.
Imaginea postata de Bianca Dragusanu pe contul ei de Instagram a facut furori rapid pe reteaua de socializare. A adunat 7.500 de like-uri la nici macar o jumatate de ora de la postare. Totusi, au existat si comentarii negative postate in dreptul fotografiei incendiare. „Ce exemple frumoase ii dai fiicei tale! Mai zici ca esti mama? Doar in acte poate! Mi-e scarba!”, a reactionat, dur, cineva.

coral