Rasturnare de situatie. Dupa ce inainte de Craciun si-au spus adio, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat. N-au putut sta prea mult timp departe unul de celalalt.

Bianca Dragusanu a avut o relatie cu Alex Bodi, insa s-a despartit de acesta la cateva zile dupa Craciun. Dupa separarea de Bianca Dragusanu, Alex Bodi s-a intors in bratele fostei sotii, femeia care i-a daruit un copil. Despre Bianca Dragusanu s-a spus ca ar fi avut, dupa separarea de Alex, o relatie cu Josip Heit, seful fostului ei iubit. iata, insa, ca Alex Bodi si Bianca Dragusanu n-au putut sa stea prea mult departe unul de celalalt. cei doi s-au impacat si au plecat intr-o escapada in Turcia, la Istanbul.

Pentru a-i demonstra vedetei ce mult i-a lipsit, Alex Bodi a dus-o intr-o minivacanta la Istanbul. Potrivit spynews.ro, s-au cazat hotel de fite, o camera costand peste 5.000 de lei pe noapte.

Bianca Dragusanu s-a pozat sexy in balconul camerei unde s-a cazat alaturi de Alex Bodi.

„Iti multumesc Doamne pentru viata mea perfecta #dragoste”, a scris Bianca Dragusanu, pe Instagram, acolo unde a postat imaginea.

Fotografia a fost imediat aprecata chiar de iubitul ei, Alex Bodi.

coral