S-au despartit, s-au impacat, iar viitorul pare in nuante de roz pentru Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Cei doi au depasit perioada dificila a relatiei lor, iar acum s-ar pregati chiar sa devina parinti.

Atat Bianca Dragusanu, cat si Alex Bodi au deja fetite si sunt trecuti prin casnicii si divorturi. De cand s-au impacat, in superba lor vacanta din Istanbul, s-ar gandi intens la un viitor serios.

Mai exact, Bianca Dragusanu si Alex Bodi ar fi discutat deja despre posibilitatea de a mari familia. Alex Bodi chiar stie deja ca isi doreste un baietel!

„Amandoi iubesc copiii, isi adora fetitele si au vorbit de cateva ori despre posibilitatea de a mari familia. Alex vrea un baietel, iar Bianca, desi nu ar mai fi vrut un mostenitor, dupa Sofia, incepuse sa se gandeasca serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mama. Sigur se impaca la Istanbul. A fost o despartire din orgoliu, nu pentru ca nu ar fi existat sentimente puternice”, au explicat niste surse apropiate cuplului, conform wowbiz.ro.

coral