Boala pe care o are Nea Mărin. Este cunoscut de o țară întreagă nu doar pentru talentul său la dansul popular, ci și pentru modul în care se comportă cu cei care participă la emisiunile sale. Din păcate, artistul nu a fost ocolit de problemele de sănătate.

Boala pe care o are Nea Mărin. În urmă cu câţiva ani, pe vremea când filma pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi”, artistul a făcut o mărturisire cutremurătoare.

În acea perioadă, Bianca Drăguşanu a acuzat dureri mari de gât şi s-a panicat foarte tare. Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de suferinţa ei şi a mărturisit că el a ajuns să scuipe sânge.

„Mai bolnav sunt eu. Maine ma duc sa-mi fac analize la plamani. Habar n-aveti prin ce trec eu. Am scuipat sange”, a spus Nea Mărin la acea vreme.

Citeşte şi: Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin: „Avea iubită de 6 ani”

Boala pe care o are Nea Mărin

După ce a mers la medic pentru a-şi face analize și investigații, dar și o radiografie la plămâni, Nea Mărin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani.

Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, povestea Nea Marin, la Xtra Night Show.

coral