Primarul Emil Boc reamintește clujenilor că nu există cale de scăpare și că, într-un fel sau altul, va demola până la urmă toate garajele din oraș.

Într-o declarație recentă, edilul a arătat că și cele care sunt construite pe un teren revendicat urmează să fie demolate, chiar dacă va dura mai mult timp și va fi nevoie de lupă în instanță.

„La tăte le vine rândul, niciunul nu scapă! Sunt câteva cazuri punctuale în Cluj, din nefericire, în care, prin sentințe judecătorești, s-au întabulat pe terenul de sub garaj. Noi avem procedurile legale pe care le parcurgem.

Ce pot să îi asigur, că, până la urmă, niciun garaj nu rămâne în picioare! Pentru că, până la urmă, autorizațiile de garaj de la Primărie trebuie să le obțină! Iar autorizații de garaje noi nu mai dăm niciodată în orașul acesta, pe platformele acestea dintre blocuri!

Așa încât, mai devreme sau mai târziu, și acelora le vine rândul! Acuma sunt vreo 2000 de garaje în tot Clujul, în diverse faze de demolare, de reabilitare, dar drumul este fără întoarcere, așa cum îl știu toți clujenii!”, a declamat primarul.

Există clujeni care consideră însă că este cel puțin interesant criteriul de start al demarării demolărilor, pe zone și cartiere, fiind ușor de obserbat că zona Zorilor, unde locuiește edilul, are cele mai puține garaje dărâmate.

coral