Primarul Emil Boc susține că blocul cu ”Aripi”, de pe varianta Zorilor – Mănăștur, nu va fi recepționat, deci apartamentele nu vor putea fi intabulate, dar deja totul e vândut. Ba mai mult, proprietarii apartamentelor  de lux cer de la chiriași și tarife de Dubai. 

Pentru un apartament de 55 mp, dormitor și living cu bucătărie, prețul cerut este de 600 euro. 

La prima conferință de presă din ultimul an, luni, 3 ianuarie, primarul Emil Boc a spus că blocul ”Wings”, al milionarului Dorin Bob, nu va fi recepționat fără sensul giratoriu. Viceprimarul Dan Tarcea susținea la finele anului trecut că Dorin Bob a cerut prelungirea termenului de predare a sensului giratoriu cu 45 de zile, după alte prelungiri. Inițial, sensul trebuia finalizat în octombrie 2021, dar constructorul are probleme de organizare, arată Știri de Cluj.

Primarul Emil Boc a fost întrebat la conferința de presă de luni dacă prin autorizația de construcție a fost trecut un termen de predare a sensului giratoriu, dar nu a știut să spună. ”Mă voi informa! Cu siguranță că s-a prevăzut un termen, dar e mai flexibil. Fără sensul giratoriu nu se recepționează blocul”, a mai repetat Emil Boc.

Cei care au construit nu par a fi afectați de amenințările venite de la Palatul Administrativ al Primăriei Cluj-Napoca, pentru că blocul este locuit și oamenii vor deja să facă bani buni din chirii.

coral