Bogdan, fost concurent la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, a decis sa spuna lucrurilor pe nume in ceea ce priveste divortul sau de Hannelore.

Bogdan si Hannelore, fosti concurenti la Insula Iubirii, s-au casatorit dupa emisiune, dar au ajuns rapid la dibvort. Dupa ce s-a aflat de separarea lor, au existat speculatii cum ca ispita Andi ar fi avut legatura cu divortul lor.

Bogdan a decis sa faca lumina in acest sens. El a explicat, pentru spynews.ro, care este de fapt situatia.

„In urma concluziilor aberante cum ca Andi ar avea vreo legatura cu divortul nostru, ei bine el nu are nici o legatura, principalul motiv este ca lucrurile nu s-au schimbat in bine cum speram ca se vor intampla, casatoria fiind inca o sansa pentru a salva relatia noastra.

Inainte de casatorie am discutat mult si am ajuns la o concluzie ca daca peste n ani vom reveni la aceleasi discutii ca in trecut, atunci ne vom strange mana si ne vom desparti. Pe neasteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme.

Sunt aproape trei luni de zile de cand am hotarat sa incheiem relatia. Si cred ca fiecare dintre noi avem dreptul sa cunoastem noi persoane alaturi de care putem fi fericiti, iar cele mai frumoase momente vin atunci cand nu te astepti”, a declarat Bogdan.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost in centrul atentiei pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut fata de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit sot ulterior, dar si fata de ispita Andi. De curand, Hannelore si Bogdan au confirmat ca au divortat.

coral