News Flash:

Bolt lansează trotinetele electrice în Cluj-Napoca. Curse de la 0,6 lei/min și deblocarea 2 lei.

29 Iulie 2020
870 Vizualizari | 0 Comentarii
Trotinete Bolt Cluj

București, 29.07.2020 – Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, lansează astăzi trotinetele electrice în Cluj-Napoca, după succesul obținut la începutul lunii la București. Compania introduce și în Cluj noile sale trotinete electrice, construite după un design propriu, creat de inginerii Bolt din Estonia.

 

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „A trecut mai puțin de o lună de la lansarea trotinetelor noastre în București și vedem deja cât de repede a prins acest serviciu, un motiv fiind  faptul că este foarte bine adaptat condițiilor și restricțiilor curente. Trotinetele sunt un mijloc de transport individual, silențios, ecologic, potrivit drumurilor scurte, care se adresează unui segment larg de public pentru că este ușor de folosit și nu cere licență pentru condus. La Cluj, ca și la București, suntem prezenți cu serviciile de ride-hailing, așa încât extinderea ofertei cu alte tipuri de servicii și categorii a fost naturală. Sperăm să replicăm și aici succesul de la București, unde deja sute de trotinete sunt folosite zilnic.”

 

Utilizatorii clujeni care au deja instalată aplicația Bolt vor vedea o pictogramă – trotinetă - în aplicație (colțul dreapta sus), după actualizarea acesteia. Atingerea pictogramei îi va duce în interfața de închiriere a trotinetelor. Persoanele care nu au încă aplicația Bolt instalată o pot descărca de pe Google Play sau Apple Store. Trotinetele pot fi deblocate prin scanarea codului QR. La prima utilizare, aplicația arată instrucțiunile de folosire a acestora și cum să fie parcate în siguranță la final.

 

Bolt le recomandă tuturor utilizatorilor să folosească dezinfectant de mâini și / sau mănuși atunci când se deplasează cu trotineta, precum și cască de protecție. 

 

Deblocarea trotinetei electrice va costa 2 lei și fiecare minut 0,6 lei. Acesta este un preț valabil pentru perioada lansării.

 

Trotinetele vor fi amplasate în hub-uri de transport și în alte locuri frecventate. La sosire, utilizatorii pot să parcheze trotineta într-un loc sigur de pe stradă, de preferință lângă un loc de parcare pentru biciclete. Trotinetele pot fi lăsate în centrul orașului, în zona marcată pe hartă, în aplicație. Dacă utilizatorul lasă trotineta în afara zonei desemnate, va fi penalizat cu suma de 150 de lei.

De asemenea, rezervarea și pauza sunt tarifate cu 0,5 lei/minut. Utilizatorii pot rezerva o trotinetă pentru maximum 10 minute.

 

Bolt va distribui și în Cluj sute de trotinete și va adapta numărul acestora la cererea utilizatorilor. Trotinetele Bolt sunt dotate cu trackere GPS încorporate, pentru a furniza date despre locațiile de preluare și ridicare. În fiecare dimineață, Bolt va redistribui trotinetele către locurile desemnate.

Trotinetele Bolt ating o viteză maximă de 25 km / h și pot merge până la 40 km cu un ciclu de încărcare. Autonomia reală depinde de utilizare.  

 

Despre Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

La Bolt, cursele din Europa sunt 100% neutre ca amprentă de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan de a reduce amprenta ecologică a companiei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

despre bolt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 33 queries | Mysql time :0.056048 (s)