Pirotehniștii de la ISU Cluj au fost solicitați, duminică seara, la o misiune de asanare a muniției neexplodate din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Mai exact, a fost vorba despre o bombă de aviație de 100 de kilograme găsită întâmplător de două persoane în Pădurea Făget, în apropiere de drumul „Sfântul Ion”.

Recomandate

Ciprian Ciucu infirmă retragerea sprijinului politic pentru Nicușor Dan: ”Evident, mi-ar fi plăcut foarte mult să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL/ Până una alta, noi îi votăm proiectele”

„Imediat au fost solicitați specialiștii pirotehniști care au ridicat elementul de muniție. La misiune au luat parte și pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Bomba va fi distrusă în condiții de maximă siguranță în cadrul unei misiuni specifice. Vă reamintim faptul că aceste elemente de muniție sunt extrem de periculoase. Astfel, în cazul în care sunt descoperite, recomandăm populației să apeleze numărul de urgență 112”, se precizează în comunicatul ISU Cluj.

coral