Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de la noi. A demonstrat mereu ca se poate si ca are motive sa fie mandra atat de munca si de viata ei, cat si de copiii sai, care sunt educati, invata bine si i-au dat tot timpul motive de bucurie.

Anamaria Prodan are doua fiice, pe Sarah si pe Rebecca. Ambele i-au oferit numeroase motive de mandrie, de-a lungul timpului, asa ca sexy-impresara nu prea are ce sa le reproseze. Sotia lui Reghe le vede responsabile pe amandoua, mai ales ca au inceput de ceva timp sa-si castige singure primii bani. Cu toate acestea, Anamaria a oferit cateva detalii cel putin interesante despre fiica ei cea mica, Sarah.

Aceasta a marturisit in cadrul show-ului ”Prodanca si Reghe, pretul succesului”, de pe Antena Stars, ca o vede pe Sarah „spargand gheata” si facand copii inaintea Rebeccai. „Cred ca Sarah o sa faca prima, cu toate ca Sarah ar trebui sa faca ultima, ca ea are o cariera”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. Despre viata ei, Anamaria Prodan poate spune numai cuvinte de lauda. Si nu doar ea, ci si cei care o cunosc!

Pe langa cariera pe care si-a construit-o, blondina se poate lauda si cu o familie superba si extrem de unita. Anamaria Prodan a devenit mama pentru prima data la varsta de 27 ani si sustine ca aceasta este varsta ideala pentru a avea un copil, mai ales ca trebuie sa iti si traiesti viata si sa treci prin tot felul de experiente, pentru a putea fi pregatita, ca femeie, sa dai viata.

coral