Primele competitii din cadrul celui de-al treilea sezon de la “Exatlon” au inceput de curand, insa, desi nu a trecut nicio saptamana de cand s-a dat startul show-ului, deja s-a spus numele posibilului invingator. Dezvaluirea-bomba a fost facuta de o fosta concurenta a emisiunii, care ruleaza la Kanal D.

El e castigatorul de la “Exatlon” 3?! O fosta concurenta a spus numele posibilului invingator

Mariana Nenu, una dintre sportivele din Romania cu o poveste de viata impresionanta, care este exemplu pentru multi oameni, a facut o marturisire sincera in legatura cu cel care va castiga premiul cel mare de la “Exatlon” 3. In cadrul unui interviu, fosta concurenta a show-ului de la Kanal D a spus ca “Faimosul” Costin Gheorghe are mari sanse sa castige finala concursului.

“Costin Gheorghe este foarte bun. E determinat, are viteza, spirit de lider si forta fizica, dar si psihica. Il vad finalist si chiar castigator. Mi-au mai placut Gabi, fratele lui Alex Nedelcu si jandarmul de la «Razboinicii». Fetele de la «Razboinicii» nu m-au convins, n-as vrea sa spun ca sunt „praf”, dar nici departe. De la „Faimosii” imi plac Maria si AMI”, a declarat Mariana Nenu, una dintre fostele concurente de la “Exatlon”, relateaza wowbiz.ro.

Dupa ce s-a incheiat pentru ea show-ul “Exatlon”, Mariana Nenu s-a inscris din nou la maratoane si a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori in scopuri umanitare.

coral