Lovitura la Pro TV! Siena Vuscan, una dintre marile favorite de la Romanii au talent in cursa pentru cei 120.000 de euro a fost descalificata din competitie! In cele ce urmeaza va vom relata in detaliu de ce s-a intamplat acest lucru si de ce a ajuns concurenta sa nu mai poata participa in show-ul in cadrul caruia a primit Golden Buzz din partea Andrei Maruta.

Siena Vuscan, copila de numai 10 ani a impresionat juriul de la Romanii au talent si, fara sa stea pe ganduri, la finalul numarului a primit Golden Buzz din partea Andrei Maruta, calificandu-se direct in semifinalele concursului. Cu toate acestea, Siena a fost descalificata si nu va mai putea participa! Nascuta in Los Angeles si crescuta in China, Siena Vuscan a venit in Romania special pentru Romanii au talent.

Desi a luat Golden Buzz din partea Andrei Maruta, Siena nu va mai putea participa in semnifinale dintr-un motiv simplu: coronavirus! Copila de 10 ani locuieste impreuna cu parintii ei in orasul Huangdao, extrem de afectat de epidemia de Covid-19. Desi urma sa se intoarca in tara in luna aprilie sau mai pentru a putea participa in semifinale, acest lucru nu mai este posibil, iar Siena Vuscan a fost, automat, descalificata din competitie din cauza acestui lucru.

Cine este Siena Vuscan

Parintii Sienei Vuscan sunt din Cluj-Napoca, dar locuiesc in Huangdao, China, de sase ani. In cadrul unui interviu, ei au marturisit ca vor sa calatoreasca in mai multe tari, dar, deocamdata, stau in China pentru ca fiica lor de 10 ani are o cariera muzicala acolo, relateaza romaniiautalent.protv.ro. Parintii sai sunt profesori universitari; mama este profesoara de arta, tatal – profesor de economie. Siena are o sora, in varsta de sase ani si un frate, de un an.

Pe cand avea sapte ani, Siena si tatal ei au fost chemati de producatorii unei emisiuni de talente din China sa cante amandoi. Ulterior, a fost invitata la o alta emisiune din Shanghai, pe o scena mare, unde a uimit pe toata lumea cu o melodie in chineza. Atunci si-a dat seama ca ii place sa faca asta si a inceput sa se pregateasca. Canta opera in limba chineza. Face lectii de canto de patru ori pe saptamana de un an. Merge la emisiuni in China si canta, filmeaza si pentru reclame, joaca in seriale. Anul acesta a jucat in doua filme artistice si un serial.

Pe scena de la “Romanii au talent”, Siena Vuscan a venit imbracata intr-o uniforma pe care chinezoaicele au purtat-o in Al Doilea Razboi Mondial si a interpretat o melodie de lupta.

coral